18 d’octubre del 2011

Notícia al Ribera Baixa del PSPV-PSOE de la Ribera


Un moment de la reunió de pre campanya. Foto: PSPV-PSOEEl passat dijous 13, membres comarcals del PSPV de la Ribera Baixa, es van reunir a la seu de l'Agrupació Socialista de Sueca, per traçar les directrius generals de cara a les eleccions del 20-N, així com per donar el suport necessari a l'agrupació suecana de cara a la confecció d'una nova executiva i l'elecció d'un nou Secretari General.
El coordinador de campanya, Jordi Mayor (Cullera), va explicar a la seua manera de veure quina seria la millor manera d'enfocar aquestes eleccions, donant a conèixer metodologies per obtenir una millor resposta de l'electorat. Es van plantejar actes de pre-campanya i actes de campanya. En l'agrupació socialista de Sueca, Alícia Hervàs (Sollana) va posar sobre la taula la necessitat de fer la campanya de manera personal, sense esperar els grans polítics, utilitzant els membres de les agrupacions per fer mítings i xerrades, que realment són els que millor coneixen a la gent, i poder així arribar a més poblacions, com reclamava Anna González (Llaurí).
La conclusió, segons Dimas Vázquez (Sueca), és que hi ha dues sortides a la crisi, una per la dreta, que és la de les retallades socials i de polítiques neoliberals del "com més diners tingues millors metges i col·legis tindràs" i una altra per l'esquerra, que és la de mantenir les prestacions socials, de fomentar el públic, i d'acabar amb la despesa innecessària d'organismes i entitats inoperants que han estat una oficina d'ocupació per col·locar els afins al PP.
"La gent ha de saber que la crisi, no ha de ser l'excusa perfecta per retallar l'estat del benestar, del qual la sanitat i l'educació són pilars clau", va concloure Dimas Vázquez.