BENVINGUDA


Com a Batle d'El Mareny de Barraquetes, vos done la benvinguda a tots els usuaris que, des de la xarxa ens visiteu al nostre bloc on pretenem informar els ciutadans tant d' El Mareny de Barraquetes com de tots els militants socialistes.

La nostra Agrupació Local va ser fundada amb el repte d'aconseguir l'alcaldia, i així fer de la nostra localitat, un poble del qual els seus habitants se'n sentiren orgullosos. 

Les primeres eleccions a les quals ens vàrem presentar foren les del 2007, i amb el lema "Nous Temps" junt al programa electoral més extens, realista i sincer, aconseguírem arribar a la casa de la vil·la amb l'ampli recolzament dels nostres conciutadans. No desaprofitàrem aquesta oportunitat, i en poc més d'un any havíem acomplit el 92% del nostre programa, gràcies en part als més de 150.000 € que el govern socialista presidit per José Luís Rodríguez Zapatero va transferir al nostre ajuntament. 

A El Mareny implantàrem activitats com les de "Volta a Peu" amb una participació superior a 500 participants en la seua primera edició, i que cada any augmenta considerablement tant el nombre de corredors com el seu prestigi, i també un Campionat Autonòmic de Kite-Surf.
Gràcies a la nostra gestió comptem ara d'un poliesportiu digne i en perfectes condicions, d'una escola de música, parcs, recondicionament de carrers, millor senyalització, rehabilitació de l'esglèsia, bons per jubilats i per a nadons, la possibilitat de dur a terme més gestions al  nostre ajuntament, un parking municipal, entre altres moltes coses més.

Les nostres segones eleccions, les del 2011, varen tindre un èxit increible, donant-nos la majoria absoluta amb el màxim de 7 regidors. Amb el temps que portem de legislatura, ja hem posat una pantalla de baix consum LED, que informa de la data, l'hora i la temperatura, situada a la nostra "placeta", i també estem gestionant tràmits per aconseguir Wi-Fi municipal. Els socialistes no parem de treballar pel que més ens importa i així ho demostrem.

Des d'ací aprofitem per agraïr als habitants d'El Mareny depositar novament la seua confiança en nosaltres, i dir-los que no els decebrem, sinó que millorarem més si cap la passada legislatura i que sempre treballarem per ells, que vertaderament són l'essència d'El Mareny de Barraquetes.

Sabem que l'accés al nostre lloc web, en principi, serà minoritari, encara que el nostre repte serà evolucionar en aquest àmbit de forma progressiva per a mostrar una gestió transparent, agilitzar el nostre bloc i informar-vos al detall de tot allò que ens sol·liciteu. Vos demane també que participeu ací.

M'acomiade convidant-vos tots a conéixer la nostra encantadora localitat.

 
Una forta abraçada,

EL BATLE, Jordi Sanjaime i Vivó