2 d’octubre del 2011

El Regidor Jordi Lledó elegit Coordinador Electoral de Joves Socialistes de la Província de València


Jordi Lledó amb Rubalcaba

Joves Socialistes de la Província de València ha posat la seua maquinària a funcionar per a les pròximes Eleccions Generals del 20N després que l'Executiva Provincial de l'organització socialista aprovara el Comitè Electoral que portarà les regnes de la campanya de Joves Socialistes. L'elecció va resultar que el Secretari General de JSPV Sueca i regidor de la EATIM del Mareny de Barraquetes, Jordi Lledó ocupe la màxima responsabilitat com a coordinador electoral. Posteriorment, han sigut triats Rubén Malonda en Comunicació, Úrsula Frechina en Organització, Carme Hernández en Mobilització, Fede Saurí en Campaña 2.0 i Andoni Leóncom a responsable d'Actes Públics.
El recentment estrenat coordinador de campanya de Joves Socialistes de la província, Jordi Lledó va agrair el suport i confiança de la Comissió Executiva Provincial i del seu Secretari General, com a la comarca de la Ribera del Xúquer. Va afirmar sentir-se “tremendament recolzat” pels seus companys.
A més, per a Lledó va afegir “que compte amb tota la militància base per a fer d'aquesta campanya, més participativa, informativa i on no pertoque a dubte que serà dura, però no ens quedarem de braços plegats. Eixirem al carrer i explicarem totes i cadascuna de les propostes que "estan enfocades per als joves.”
Per la seua banda, el Secretari General de Joves Socialistes Província de València, José Carlos Orpi va declarar: “La nostra campanya estarà centrada en el contacte de tu a tu amb els joves de la nostra província des de les xarxes socials fins el carrer perquè arribe el nostre missatge des de Sagunt fins a Oliva.”
Per a Orpi "La campanya que realitzarem serà abans de res informativa i explicativa. Direm activament als joves valencians perquè amb Rubalcaba sí i "quines són les seues propostes, com el contracte destinat a joves sense formació perquè treballen i estudien o els 300.000 contractes per a joves que es crearan amb la implantació de la taxa de patrimoni entre unes altres". “La campanya ja ha començat”, va sentenciar José Carlos Orpi.