6 de setembre del 2011

Notícia al Ribera Baixa sobre els interessos del Mareny de Barraquetes


Jordi SanjaimeAlcalde del
Mareny de Barraquetes.


El Mareny de Barraquetes ha reclamat en 60.000 euros més a Sueca pels serveis de Policia Local que l'Ajuntament de Sueca no ha prestat en la primera part de l'estiu d'enguany. L'alcalde de l'entitat local menor, Jordi Sanjaime (PSPV-PSOE), demanà el passat dijous a Sueca que eixos diners li siguen comptabilitzats en la partida econòmica que Sueca deu transferir a l'entitat local menor (Eatim) en compliment del conveni que tenen subscrit.  Sanjaime ho va comunicar per escrit al govern suecà dijous passat.
Des del Mareny recorden que l'ajuntament de Sueca ha fet públic que els reforços de la Policia Local entraran en servei a partir del proper dilluns, 1 d'agost i  que “durant l'última setmana del mateix mes es destinaran a cobrir les festes de Sueca, com sempre ha ocorregut”. Sanjaime va explicar ahir que la campanya d'estiu s'inicia el 15 de juny i culmina el 15 de setembre, com a norma general.
El president de la Junta Veïnal va recordar en l'escrit adreçat el dijous a l'alcalde, Salvador Campillo (GISPM), que per les despeses generades per Seguretat Ciutadana se'ls va descomptar 114.3010,71 euros en 2010. Les assignacions econòmiques aprovades per l'anterior govern suecà a les dos EATIMS (el Mareny de Barraquetes i el Perelló) estan recorregudes davant l'administració de justícia.
Sanjaime també recordà al regidor de Pressupostos, Joan Baldoví (Bloc), que l'Ajuntament de Sueca encara no ha aprovat el Pressupost General de 2011. “Els diners que cada any se'ns transfereix a les entitats locals menors depenen d'aqueix document bàsic”, va manifestar l'alcalde. “Baldoví, també deuria fer els deures en eixe tema, que tampoc ha fet en la necessitat de reforçar la costa amb agents de la Policia Local per a la temporada d'estiu” va afirmar.
El govern local ha anunciat que els reforços d'agents de policia d'aquest estiu entraran a treballar el proper dilluns, 1 d'agost. També han manifestat que la demora que s'ha produït enguany ha estat deguda a la "complexitat del procés selectiu". Tant el PP de Sueca com Miguel Fos, alcalde del Perelló, han criticat el nou govern de Sueca pel retard.