28 d’abril del 2012

Presentem un nou conteciós als pressuspostos de Sueca

El passat dijous 26 d'abril, a les 17 h. de la vesprada, l'equip de govern de l'Ajuntament d'El Mareny, es va reunir en el ple de la Junta Veinal.

Seu de l'Ajuntament d'El Mareny.
Entre els punts del ple, estava aprovar la interposició de recurs, de presentar un nou contenciós-administratiu als pressupostos de Sueca, donades les discrepàncies amb la quantitat assignada al nostre poble. No serà el primer, i per desgràcia, sembla ser que tampoc no serà l'últim. L'Ajuntament d'El Mareny ja ha presentat dos contenciosos en 2010 i 2011, que a hores d'ara encara es troben als jujats.

La Junta Veinal, presidida per Jordi Sanjaime, reclama 150.000 € més als 356.000 € assignats pel consistori suecà. L'alcalde marenyer, en unes declaracions a Sueca TV, va dir que "a altres EATIMs del País Valencià, com La Xara o Jesús Pobre, l'Ajuntament de Dénia els assignava fins al 85% dels ingressos que aquestes generaven. En canvi, Sueca dóna menys del 48% a Mareny i Perelló".
 
Per part de l'Ajuntament de Sueca, s'ha intentat frenar els dos contenciosos anteriors, no osbtant això, el TSJCV ho ha desestimat, i el procés judicial segueix endavant.

Des de Diari Independent seguirem informant-vos de l'última hora dels pressupostos d'El Mareny de Barraquetes.